Geile amateur lievexenegay (22)

Acties

Informatie

lievexenegay (22)

Bericht van lievexenegay

Hoi,Ik voel me aangetrokken tot een aardige man die me aan het lachen zet, een gevoel voor humor heeft, en mij op m'n gemak laat voelen. Ik houd van plezier hebben. Jouw plezier is ook mijn plezier. Geef je mij de eer jouw verlangen te helpen vervullen?

Informatie over lievexenegay

Naam: lievexenegay
Leeftijd: 22
Woonplaats: Enschede
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: ebony

Mijn interesses

Ik eet graag Steak en drink graag Cocktails en Sap. Mijn hobbie(s): Dansen, Op reis gaan. Mijn favoriete muziek is Dancehall en Reggeaton. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Een aardige man. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69, Op zijn hondjes, missionary en mijn favoriete plekje(s) zijn In mijn kamer. Bij mannen val ik op hun Jawline. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een ebony uiterlijk. Mijn Karakter: Aardig. Mijn Sterrenbeeld is steenbok. Mooi aan mezelf: Mijn borsten. Mijn levensdoel is: Ieder grens die je durft te blijven stellen brengt jou dichter bij jezelf. Mijn levensmotto is: Durf te falen. Verlies eens de strijd.Streef niet naar perfectie. Omarm je kwetsbaarheid.. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is P&P. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou