Geile amateur ghostwiitch (34)

Acties

Informatie

ghostwiitch (34)

Bericht van ghostwiitch

Welkom! ik beschouw mezelf als een ongewoon persoon, maar om het beter te kunnen uitleggen, kom en zie het zelf! Durf jij tegen me te praten in mijn droom? Overdag ben ik een goede engel, maar 's nachts ben ik een duivel in de slaapkamer achter de camera als je me uitdaagt! als je durft spreek me dan aan hopelijk tot snel op de live chat of bericht

Informatie over ghostwiitch

Naam: ghostwiitch
Leeftijd: 34
Woonplaats: Antwerpen
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: mager
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag durum en drink graag Fanta :). Mijn hobbie(s): cammen, game. Mijn favoriete muziek is R&B, hardcore. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op kijk niet naar het uiterlijk. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is doggie en mijn favoriete plekje(s) zijn strand. Bij mannen val ik op hun ogen, penis. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: speels, lief , dominant. Mijn Sterrenbeeld is boogschutter. Mooi aan mezelf: niks :P. Mijn levensdoel is: vrij zijn. Mijn levensmotto is: doe het nu voor dat het te laat is. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is ...... Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou