Geile amateur babette87 (31)

Acties

Informatie

babette87 (31)

Bericht van babette87

Ey tijger ik ben een meid met een klein maatje meer maar altijd in voor een leuk en gezellig gesprek. Wil je meer van me weten stuur me een bericht en ik beantwoord ze zo snel mogelijk xoxox

Informatie over babette87

Naam: babette87
Leeftijd: 31
Woonplaats: Groningen
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw:
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag stampot en drink graag koffie, cola en wijntje. Mijn hobbie(s): lezen, muziek en shoppen. Mijn favoriete muziek is hardcore :). Mijn geaardheid is hetero en Ik val op kijk liever naar je karakter zolang je hart goed zit heb je al een streepje voor. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is dogy style en mijn favoriete plekje(s) zijn heb vele favoriete plekjes ;). Bij mannen val ik op hun bovenlichaam. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: behulpzaam, luisterend oor. Mijn Sterrenbeeld is leeuw. Mooi aan mezelf: mijn ogen. Mijn levensdoel is: van elke dag genieten wat de dag ook brengt. Mijn levensmotto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is ?. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou