Geile amateur assmeralda (39)

Acties

Informatie

assmeralda (39)

Bericht van assmeralda

Ik ben een leuk en sexy braziliaans meisje. Ik woon al 10 jaar in Nederland met mijn zoon.ik hou van lekker eten (Sushi ) Braziliaanse muziek en lol maker. Ik werk in de verpleging.????

Informatie over assmeralda

Naam: assmeralda
Leeftijd: 39
Woonplaats: Delfzijl
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag Braziliaanse eet en drink graag Wijn. Mijn hobbie(s): Fitness en karate.. Mijn favoriete muziek is Ramantisch. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Ik heb geen voorkeur. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Boven en mijn favoriete plekje(s) zijn Nek. Bij mannen val ik op hun Normal. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: Harde weker, sociaal en hart voor mensen.. Mijn Sterrenbeeld is steenbok. Mooi aan mezelf: Ik hen een mooie mond. Mijn levensdoel is: Is het bereiken van mijn dromen. Mijn levensmotto is: Is ik ben een sterke vrouw en als ik iets wil bereiken ga ik voor de volle 100%. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Is als een man m8j zonder respect behandeld.. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou